Linkse Lente, de hondelulle van de week

Zoals u weet heeft Linkse Lente een weinig bezocht forum, alwaar de stalinonazi Hans in het Huis een van de fanatiekste bijdragers is. Uw captain heeft zelf weleens gereageerd op genoemd forum en zijn laatste reactie bevatte een verzoek om de onzinbijdragen van Hans in het Huis te wissen, in reactie op een stukje waarin Hans in het Huis zelf de moddereter vroeg een van zijn stukjes (van Hans in het Huis dus) te verwijderen. Uw captain dacht dat het wissen der overige hansinhethuiselijke onzinstukjes dan wel in ene moeite door zou kunnen.

Helaas. De moddereter van het forum van Linkse Lente blijkt geen gevoel voor humor te hebben en tevens een probleem te hebben met het begrip discussiëren en de gedachte dat een zinnige vraag gewoon gesteld moet kunnen worden. Toen uw captain hedenavond vanuit zijn RSSlezertje genoemd forum wilde bezoeken (Nota bene het stukje 'Vrijheid van meningsuiting. In Godsnaam.') kreeg hij tot zijn verbazing het volgende te lezen:

"Je bent uitgesloten van dit forum De beheerder of moderator die je heeft uitgesloten, liet het volgende bericht achter:

Och, dan wis ik jou toch ook meteen even mee? En je krijgt een IP-ban om jouw onzinbijdragen van het forum af te houden.

Stuur vragen a.u.b. naar de beheerder van het forum op jeroen@linkselente.nl".

Alsof een IPban ons zou tegenhouden. Ha. Laat ons niet lachen. Hahahahahaha. Nou, even dan. In ieder geval is Linkse Lente bij dezen uitgeroepen tot 'Hondelulle' van de week.

03-09-2006 20.43 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere