De laffe leugenaars van Linkse Lente

De webzijde Linkselente.nl bevat vandaag het volgende stukje:
"Op dit moment zijn we bezig om te kijken hoe we verschillende middelen in de verkiezingstijd gaan gebruiken.

Om een goede analyse te kunnen maken, is het altijd belangrijk om met een nul-meting te beginnen. Daarom ben ik benieuwd naar de opvattingen die jullie hebben over de Linkse Lente. En dan bedoel ik alleen de site op www.linkselente.nl.

Hoe zou je LinkseLente.nl omschrijven aan iemand die er nog nooit van gehoord heeft? (Niet spieken en kijken wat de anderen schrijven, ik ben benieuwd naar gewoon je eigen eerste ingeving.)"

Gezien het feit dat de moddereter van genoemde webzijde ons een IPban gegeven heeft omdat wij te vaak met een zinnige reactie kwamen, zijn wij zo vrij geweest genoemde moddereter, Jeroen Steeman, het volgende eposteltje te sturen:
"    Onderwerp:     Je bent een laffe leugenaar
     Datum:     14 september 2006 21:49:08 GMT+02:00   
     Aan:       jeroen@linkselente.nl"

"Daarom ben ik benieuwd naar de opvattingen die jullie hebben over de Linkse Lente. En dan bedoel ik alleen de site op www.linkselente.nl."

Daar ben je alleen benieuwd naar als die opvattingen in jouw straatje te pas komen.

Cpt. Iglo"

Hij zal wel weer niet reageren, de lafbek.

14-09-2006 21.49 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere