Wij blijven hier

'Wij blijven hier', is de titel van een webzijde. Het is een beetje een rare webzijde, of zoals een deel van de jeugd van tegenwoordig zegt, een "gare" webzijde. De jongelui zeggen dat overigens niet omdat ze de r aan het begin van een woord niet kunnen uitspreken, maar dat is een heel ander verhaal.

Wie de "Wij" van "Wij blijven hier zijn", is ons niet duidelijk, evenmin als waar "hier" is, en waarom zij daar zo graag willen blijven. Het zal wel weer iets met buitenlanders te maken hebben, maar het boeit ons niet echt. Toch volgen wij genoemde webzijde een beetje, en vandaag plukken wij daar de vruchten van.

Vandaag (eigenlijk gisteren, maar een kniesoor die daar op let) heeft men namelijk het stukje [Filosofische exercitie] (vierkante haken van hen, niet van ons) geplaatst, waarin men er blijk van geeft te denken dat je vervoegingen van werkwoorden kunt gebruiken om filosofisch bedoelde verhandelingen aan vast te knopen. Wij houden niet van filosofie, daar filosofie volgens ons slechts geïnstitutionaliseerde borrelpraat is, doch zonder drank, maar op zoiets reageren wij in onze functie van zelfbenoemde nationale webzeikerd natuurlijk wel even, en wel als volgt:

"En nu voor de aardigheid dezelfde (mutatis mutandis) vervoegingen van het werkwoord 'oprotten'. Daar moet dan ook een aardig betoogje aan vast te knopen zijn, met dezelfde waarde als het bovenstaande, zijnde nihil.
Zie ook Wij blijven hier."


15-09-2006 11.35 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere