Ayaan Hirsi Ali schijnheilige zakkenvulster

Stommeling Jones als kamerclown
De deense vlag
Ayaan Hirsi Ali blijkt nog steeds niet definitief opgesodemieterd te zijn. Haar autobiografie moest gepromoot worden en Freek de Jonge heeft ter gelegenheid daarvan een toespraak, conference of slijmjurkenverhaal (wij zijn er niet bij geweest, maar als, blijkens de foto in de De Telegraaf, Ayaan Hirsi Ali en minister Gerrit 'de leugenaar' Zalm er smakelijk om kunnen lachen, moet het wel een totaal onkritisch slijmjurkenverhaal geweest zijn) afgestoken.

Verder heeft mevrouw de Somalische Leugenaarster een interview gegeven aan de NRC,  waarnaar door haar fanclub wordt verwezen in het stukje Hirsi Ali: Tweede Kamer zwak en gewetenloos. Uw en onze captain zou de zelfbenoemde nationale webzeikerd niet zijn als hij dat onopgemerkt voorbij had laten gaan. Zijn reacties (twee stuks, doordat hij later bedacht dat zijn eerste reactie incompleet was) luiden als volgt:

"Hirsi Ali: Tweede Kamer zwak en gewetenloos"

Mevrouw Hirsi Hoezeookheet daarentegen is slechts een over het paard getilde tamelijk domme leugenaarster die nu als excuusnegerin bij een racistisch instituut gaat werken. Naar zo iemand moet je vooral luisteren. (Zie ook 'Ayaan Hirsi Ali. Nou en?').

Gevolgd door:
lege flessen
Overigens vond mevrouw de Liegende Somalische Carrièremaakster het kennelijk helemaal niet erg om deel uit te maken van een zwak en gewetenloos instituut zonder geheugen.

Ach ja, het geld was goed zullen we maar zeggen. Of zou ze echt pas achteraf gemerkt hebben hoe het allemaal werkte? Dan is ze nog dommer dan ik toch al dacht. In het andere geval is ze gewoon een cynische zakkenvulster. Een typisch Nederlands kamerlid dus (alleen heeft zij geen recht op het Nederlands paspoort, maar dat is een heel ander verhaal).

[TOEVOEGING, 12.27 uur] Zojuist zagen wij dat de Ayaanhirsidingesfanclub ook een foto van eerdergenoemde lachende personen geplaatst heeft, bij het stukje De zware beproevingen van een moslimmeisje. Wij vragen ons af of Gerrit de Leugenaar mevrouw de Somalische Leugenaarster een MILF vindt en zo ja, of hij een van de velen is die met haar het bed gedeeld hebben (voor de jongeren onder u: dat ze dus met elkaar geneukt hebben). Zou daarover eigenlijk ook iets in Ayaan's 'autobiografie' staan?

30-09-2006 12.02 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere