Dutch Swing College Band en Teddy Wilson, 1976

Banjo, mandoline, gitaar, trompet, ukelele, klarinet
Hoewel wij momenteel in de auto vooral de CD's van Roma Fresco grijs draaien (voor de jongeren onder u: dat betekent dat je ze vaak draait. Grammophoonplaten kon je nog letterlijk grijs draaien, vooral als je een slechte persing te pakken had. Daar kan je opa vast boeiende verhalen over vertellen), zijn wij nog steeds liefhebber van oudestijl jazz en dixieland. Vandaar dat het volgende bericht van de Dutch Swing College Band met graagte aan u doorgeven:
Beste Dutch Swing College Band fans,

We hebben alweer een film uit ons archief aan onze web site toegevoegd: een filmpje met pianist Teddy Wilson, opgenomen in Wenen, Oostenrijk 1976.

Alle films zijn nu zowel met Apple Quicktime als met Windows Media Player te bekijken.

Ga naar onze website:
http://www.dscband.nl en klik op de link: foto/film

Daar klikt u op de link: Vienna 1976 + Teddy Wilson

Vriendelijke groet,
de Dutch Swing College Band

Tijdens dit concert in Wenen bestond de band uit Teddy Wilson, Peter Schilperoort, Bert de Kort, Bob Kaper, Dick Kaart, Jaap van Kempen, Henk Bosch van Drakestein en Huub Janssen.

07-10-2006 12.38 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere