Google, bijna honderd procent

Google
Wij hebben gelukkig een aantal vaste lezers (zij het niet zo veel als wij zouden willen), maar een deel van onze dagelijkse bezoekers komt tot ons via het zoeken van vieze woorden of nette woorden die viezigheid aanduiden.

Als de post Katten van uw en onze captain bijvoorbeeld geen 'Katten' had geheten, maar 'Poesjes', had ons dat over een paar dagen vast wel weer een extra lezer opgeleverd. 'Natte poesjes' misschien wel twee, maar ja, alle poesjes op de desbetreffende plaatjes zijn helemaal droog, dus dat zou liegen geweest zijn en bovendien gaat het daar helemaal niet om. Nu niet in ieder geval. Ook de toptien van zoektermen (foto, naakt, van, naakte, naaktfoto, visser, ria, sex, smeets, meisjes, bloot, gratis, neuken, mart, mijn) is niet het onderwerp van dit stukje.

Het onderwerp van dit stukje is de constatering dat Google op dit moment verreweg de populairste zoekmachine is en dat de rest een kwijnend bestaan leidt.

Je hebt er verder nix aan, maar we wilden het toch even melden.26-10-2006 15.00 | Door: De Grote Vrager

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere