Wordt uitgerangeerd politicus: altijd een baan

Stommeling Jones als kamerclown
Iemand heeft ooit gezegd: "Alle politiek is vriendjespolitiek". Wij menen dat het uw en onze captain zelf was, doch dit terzijde.

Wie het in de politiek zodanig verkeerd gedaan heeft dat hij in de categorie uitgerangeerde politici terechtgekomen is, hoeft dan ook niet te vrezen, zolang hij maar genoeg vriendjes over heeft. Vandaag hoorden wij dat Thom de Graaf, en uitgerangeerder kun je toch nauwelijks worden, genoemd wordt als de nieuwe burgemeester van het een of andere dorp. Wij dachten dat het Nijmegen was, maar aangezien wij op het moment van horen op de redactiemotor zaten, kunnen wij ons vergissen. Weliswaar hebben wij de redactiemotor van een ingenieus hifisysteem voorzien, maar af en toe is het verkeerslawaai gewoon te luid.

Hoe het ook zij: Thom de Graaf zal nu wel blij zijn dat de gekozen burgemeester er niet gekomen is, want dan was hij het zeker nooit geworden. Als uitgerangeerd politicus van een partij die door de kiezers wordt uitgekotst, hoeft hij zich echter nergens zorgen over te maken.

(NOOT VAN UW CAPTAIN: Stommeling Jones bedoelt met "ingenieus hifisysteem" vermoedelijk de goedkope oordopjes die hij links en rechts ter oorhoogte in zijn valhelm geplakt heeft, zodat hij op zijn ploffietsje naar zijn radiootje kan luisteren.)26-10-2006 17.00 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere