Bram Som is dom

Stommeling Jones op de atletiekbaan
Bram Som is Europees kampioen op de 800 meter en dat is een knappe prestatie. Helaas blijkt Bram Som nogal dom te zijn. In de bij de De Telegraaf horende bijlage 'tvweekeinde' (Nummer 44 - 28 en 29 oktober 2006) wordt hij sprekend opgevoerd en zou hij op de vraag "Wie is de fractievoorzitter van de SP?" het volgende geantwoord hebben:
"Eh ... dat is toch die kale met die bolle kop? [...] Shit, ik kan niet op zijn naam komen. [...] Ik stem geen SP. Sinds Balkenende mij gebeld heeft direct na mijn Europese titel stem ik CDA, zo makkelijk gaat dat."
Dat hij niet weet dat die kale met die bolle kop Jan Marijnissen heet, is zijn goed recht en daar vallen wij dan ook niet over. Dat hij CDA stemt, is al erg dom, maar wij vinden Bram Som vooral dom omdat hij CDA stemt vanwege een telefoontje van Jan-Peter Balkenende. Alsof Jeepeetje het godsdienstwaanzinnige neostalinistische stemmenjagende premiertje het zich ├╝berhaupt had kunnen veroorloven om niet te bellen. En alsof Wouter "noem mij nou eens niet de Boskabouter" Bos niet gebeld zou hebben, als hij toevallig op dat moment minister-president was geweest. Trouwens, die kale met die bolle kop zou ook gebeld hebben. Dat hoort namelijk zo. Dom, dom, dom, Som.

28-10-2006 12.03 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere