Hans in het Huis is gauw tevreden

Stalinonazi Hans in het Huis houdt bijna in zijn eentje het slechtbezochte Forum van Linkse Lente draaiende (Geregistreerd: 13 Jan 2006; Bijdragen: 1969) en hij blijkt reuzeblij met zichzelf. Gisteren schreef hij:
Als we streven naar veel lezers is dit forum 'Linkse Lente' een groot succes. Over een paar dagen zullen we al vijfhonderd geregistreerde leden hebben.

Ik steek een natte vinger in de lucht. Stel dat één op de tien verschillende bezoekers zich hier registreert. Dan zouden we al bijna vijfduizend verschillende lezers hebben gehad. Dat zijn tien zalen vol. Of stel dat slechts één op de twintig bezoekers zich hier registreert...

Wij moeten daar (op last van uw en onze captain) vreselijk om lachen. Al was het maar omdat minimaal een van de geregistreerde bezoekers, te weten uw en onze captain, al een hele poos een ipban aan zijn broek heeft van de hondelulle van Linkse Lente, wegens kritiek op de onzinbijdragen van stalinonazi Hans in het Huis. Wij hebben overigens een leuke suggestie over waar Hans in het Huis zijn natte vinger kan steken.

04-11-2006 12.37 | Door: De Grote Vrager

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere