Quizvraag: Welke verklaring is dat?

Wij dachten dat de vorige vraag knap lastig was, maar hadden er geen rekening mee gehouden dat er iemand zou gokken op het meest voor de hand liggende Schotse gerecht: haggis. Visstick R. deed dat echter wel en heeft er dus weer een punt bij.

De vragen 1, 2, 7, 13, 37, 41 en 44 (Waarom heeft Bernard Hinault op deze foto een rode trui aan?Waar komen de Sibbe's volgens Siebe Sibbe oorspronkelijk vandaan?, Hoeveel sleutelringen heeft Gertjan-Klaas van Everdingen?, Hoe heet dat lied?, Welk instrument bespeelde die neger?, Wie is deze Groucho? en Wanneer is kwart over Hendrik?) staan nog open en vraag 53 is opnieuw een televisievraag.

Inleiding tot vraag 53 (bijna hetzelfde als bij vraag 52): in een aflevering van een populaire televisieserie legt een van de hoofdpersonen uit hoe het komt dat hij kan doedelzakspelen. In het script staat:

"I was relief manager at Invergeikie for a whole winter. 'Tis a wild and lonely place, you understand. The nights were long and there was nothing else to do."

Zoals wij bij vraag 52 al zeiden, geeft hij in de uitgezonden aflevering een andere verklaring, die veel leuker is. Vraag 53: Welke verklaring is dat?20-09-2005 11.50 | Door: De Grote Vrager

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere