Femke Halsema naakt

Stommeling Jones als kamerclown
"Femke Halsema naakt" is vandaag een zeer populaire zoekactie, blijkt. Door omstandigheden komen veel van die naaktefemkezoekers (mensen die op zoek zijn naar een naakte Femke dus, of ze zelf naakt zijn is een heel ander verhaal) bij ons terecht.

Wij vragen ons af, wat er hier gebeurd is en wat deze zoektocht in gang gezet heeft. Heeft er misschien iemand een al dan niet gemanupileerde naaktfoto van zielige Femke op het internet gezet, en wil iedereen die nu zien? Het zou zomaar kunnen. Wij zijn trouwens reuze benieuwd of deze foto, als hij überhaupt bestaat, het stemgedrag van de zoekers dan ook nog gaat beïnvloeden.

Er zijn ook al eens mensen op zoek geweest naar naaktfoto’s van Rita Verdonk, Joost mag weten waarom. Bij ons weten zijn naaktfoto’s van Jan Marijnissen, Wouter Bos, Jan-Peter Balkenende, Mark Rutte, Alexander Pechtold, Maxim (of was het nou Maxime?) Verhagen, Geert Wilders, Marco Pastors en Erica Terpstra, om er maar eens een paar te noemen, niet of nauwelijks in trek.

[TOEVOEGING, 10.51 uur] Het blijkt inderdaad om een fotomontage van een naakte Femke te gaan. Femke Feauteauf*ck maakt furore, aldus GeenStijl, dat ook een link geeft naar de desbetreffende foto.13-11-2006 10.37 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere