Schaamhaar Femke Halsema

Stommeling Jones als
kamerclown
Mooi schaamhaar is niet lelijk, maar lelijk schaamhaar is niet mooi. Wij houden zelf van een natuurlijke beharing, doch het schaamhaar op de lelijke blootfotomontage met het hoofd van Femke Halsema is beslist niet de mooiste bos die wij ooit gezien hebben, om het voorzichtig uit te drukken. Uit de reacties die wij tot nog toe gelezen hebben, blijkt dat ook anderen de mening zijn toegedaan dat deze montage Femke niet flatteert.

Volgens ons is dat vermoedelijk ook niet de bedoeling geweest van de maker van het prentje. Tevens vermoeden wij dat een groot deel van degenen die het plaatje gezien hebben zich nu zit af te vragen of Femke Halsema in werkelijkheid ook zulk schaamhaar heeft en zo ja, of ze het dan laat zitten, of er figuurtjes in knipt dan wel scheert, dan wel de voorkeur geeft aan de Full-Brazilian. Wij citeren:

"Waxes that completely remove the pubic hair are either termed 'Full-Brazilian' or 'Sphynx' depending on the salon visited. Sometimes the term Full Bikini Wax or FBW is used."
Zou de Playboy Femke Halsema al benaderd hebben voor een naaktreportage? En zo ja, hoeveel geld zou Femke dan moeten betalen om erin te mogen?

Als je een bepaald soort baard een pratende kut noemt, kun je dat ook omdraaien en bepaalde vaginale beharingsvormen naar baardsoorten noemen. Omdat u misschien niet begrijpt wat wij bedoelen, geven wij een voorbeeld: de kut op eerder genoemde montagefoto zou volgens ons een Talibankut genoemd kunnen worden. Het is maar een gedachte.16-11-2006 04.45 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere