Verkiezingsuitslagen 22 november 2006

Stommeling Jones als kamerclown
"Verkiezingsuitslagen 22 november 2006" kon op 22 november 2006 en na de kamerverkiezingen van 22 november 2006 best eens een heel populaire zoekactie worden, daar er vast wel mensen geïnteresseerd zijn in de uitslagen van de desbetreffende verkiezingen."Loggen is vooruitzien", zegt uw en onze captain weleens en vandaar dat wij nu vast een stukje over de verkiezingsuitslagen van 22 november 2006 schrijven, zodat de kans bestaat dat wij hoog bovenin de resultatenlijst van Google terechtkomen.

Wie er ook gewonnen heeft, uiteindelijk worden we met zijn allen weer gewoon genaaid. Dat wilden wij graag even kwijt en wij hopen dat dit stukje na de verkiezingen van 22 november 2006 nog heel lang heel vaak gevonden mag worden. Tevens maken wij van de gelegenheid gebruik om te zeggen dat de monarchie dient te worden afgeschaft, dat het onderwijs in Nederland beter moet, dat de privatisering van nutsbedrijven en de gezondheidszorg dient te worden teruggedraaid, dat de belastingen drastisch omlaag moeten, dat gemeentelijke belastingen geheel afgeschaft dienen te worden, dat de staatsomroep dient te worden opgeheven, evenals de identificatieplicht, en dat de overheid zich niet met de opvoeding van onze kinderen dient te bemoeien. Om maar eens iets te noemen.

Om de kans dat men hier terechtkomt nog iets groter te maken, zeggen wij nu: "Grootscheepse fraude met stemcomputers". Tevens zeggen wij: "Enorme fraude met stemcomputers", "Veel gefraudeerd met stemcomputers", "Stemcomputers nog veel fraudegevoeliger dan voorzien", "Stemcomputer ontploft", "Stemcomputer blijkt opgepoetste MP3-speler" en "Ook fraude met rood potlood en stembiljet". Dit zijn allemaal loze kreten, maar mocht er na de verkiezingen van 22 november 2006 inderdaad sprake blijken van verkiezingsfraude, dan hebben wij dat toch maar mooi als eerste aangekaart.

Fraude of geen fraude maakt trouwens niets uit, de neostalinistische godsdienstwaanzinnige charismaloze Jan Peter "Jeepeetje" Balkenende wordt toch wel weer premier, dus de nachtmerrie gaat gewoon door.

Plaatje

Sommige mensen hebben belangstelling voor de opkomst en voor die mensen noemen wij hier twee mogelijkheden: "Uitzonderlijk lage opkomst bij verkiezingen" en "Opkomst bij verkiezingen bijzonder hoog".

Als laatste hebben we nog een lijstje van deelnemende partijen en hun lijsttrekkers (bron Tweede Kamerverkiezingen 2006 - Wikipedia: 1. CDA, Jan Peter Balkenende; 2. PvdA, Wouter Bos; 3. VVD, Mark Rutte; 4. SP, Jan Marijnissen (Lijstverbinding met GroenLinks); 5. Fortuyn, Olaf Stuger (Voorheen Lijst Pim Fortuyn (LPF)); 6. GroenLinks, Femke Halsema (Lijstverbinding met SP); 7. D66, Alexander Pechtold; 8. ChristenUnie, André Rouvoet (Lijstverbinding met SGP); 9. SGP, Bas van der Vlies (Lijstverbinding met ChristenUnie); 10. Nederland Transparant, Gerrit de Wit / Alexander Brom; 11. Partij voor de Dieren, Marianne Thieme; 12. EénNL, Marco Pastors; 13. Partij voor de Vrijheid, Geert Wilders; 14. Lijst 14, Huib Poortman (Neemt deel in 18 kieskringen); 15. Partij voor Nederland, Hilbrand Nawijn (Neemt deel in 18 kieskringen); 16. CDDP, Rob Verboom (Neemt deel in 13 kieskringen); 17. LibDem, Sammy van Tuyll van Serooskerken; (Neemt deel in 16 kieskringen); 18. Verenigde Senioren Partij, Herman Troost (Neemt deel in 16 kieskringen); 19. Ad Bos Collectief, Ad Bos (Neemt deel in 16 kieskringen); 20. Groen Vrij!, Wernard Bruining (Neemt deel in 8 kieskringen); 21. Lijst 21, Arif Potmis (Neemt deel in 7 kieskringen); 22. Tamara's Open Partij, Tamara Bergfeld (slechts één kandidaat, neemt deel in 1 kieskring); 23. Solide Multiculturele Partij, Max Sordam (Neemt deel in 2 kieskringen); 24. LRVP - het Zeteltje, Sander van der Sluis (slechts één kandidaat, neemt deel in 1 kieskring).

Wij zijn van plan om maar eens niet te gaan stemmen, maar het zal er wel weer op neerkomen dat we net als de vorige keer op het laatste moment toch maar even naar het stembureau lopen om onze stem uit te brengen op de SP.19-11-2006 13.33 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere