Norbert Pek beklaagt zich

U kunt zich misschien de naam Norbert Pek nog wel herinneren. Deze zichzelf 'muziekjournalist' noemende figuur heeft sinds enige tijd ook een weblog, alwaar hij zich nu beklaagt over het feit dat sommige bekende Nederlanders iets tegen hem lijken te hebben. 'BN'ers die me niet willen', heeft hij er bovengezet. Hij lijkt te denken dat sommige bekende Nederlanders, of BN'ers, zoals hij ze noemt, hem niet moeten omdat hij voor de Nieuwe Revu werkt. Wij denken dat het misschien ook wel een beetje aan hem ligt.

Als je Patty Brard moet bellen en ze gooit de hoorn erop, kun je ook anders reageren dan Norbert, die meent te moeten zeggen:

"Daar kon ik niet echt mee zitten omdat het eigenlijk toch maar een, hoe zullen we het noemen, aftakelende overrijpe clysmatrut is. Excusez les mots."
Dat lijkt ons een schoolvoorbeeld van de druiven zijn zuur (u weet wel, van die vos die de druiven wilde hebben maar er niet bij kon en toen maar riep: "Ach, die rotdruiven zijn toch zuur, dus ik hoef ze niet"). Uw captain heeft onder het stukje gereageerd met de volgende vraag:
"Wanneer komt de rectificatie van je Paul Hegemanstukje?"
Wij zijn benieuwd of Norbert daar nog op reageert.

20-11-2006 14.30 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere