Partij voor de Dieren = nep-engagement

Partij voor de Dieren = nep-engagement, aldus de hondelulle van GeenStijl. Naar het schijnt heeft de Vlaamse schrijfster Kristien Hemmerechts lelijke dingen gezegd over de lijstduwers van de Partij voor de Dieren (ook bekend als de Partij tegen de Mensen. Voornamelijk bij ons, zeggen we er eerlijk bij) en afgezien van het feit dat ze dat vermoedelijk onverstaanbaar heeft gedaan omdat ze als Vlaming geen Nederlands spreekt, zit er wel iets in.

Het is niet voor niets dat onze vaste columnist al een stukje aan genoemde partij had gewijd, en wel 'Soort zwerfkattenfonds'. De hondelulle van GeenStijl roepen:

"Ongezien de tiefus voor Kees van Kooten, Mensje van Keulen, Charlotte Mutsaers, Rudy Kousbroek, Ivo de Wijs, Mohammed Benzakour, Maarten ’t Hart en Jan Wolkers."
Dat vinden wij dan weer wat overdreven. Gewoon niet op de Partij tegen de Mensen stemmen, lijkt ons genoeg.

21-11-2006 11.01 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere