Marianne Thieme naakt

Stommeling Jones als kamerclown
"Marianne Thieme naakt" is geen zoekactie via dewelke men reeds op onze webzijde terechtgekomen is. De naam Marianne Thieme is door onze vaste columnist genoemd in zijn stukje 'Maar niet heus', doch niet in combinatie met woorden als naakt, bloot, schaamhaar, naaktfoto, blootfoto, lesbisch, dildo, Balkenende of pornofilm, om maar eens iets te noemen. Ook in Verkiezingsuitslagen 22 november 2006 komt de naam Marianne Thieme voor, en ook daar niet in combinatie met populaire zoektermen (behalve "Femke Halsema", wat de laatste tijd een razend populaire zoekterm is).

Marianne Thieme was de lijsttrekster van de Partij tegen de Mensen, die zichzelf de Partij voor de Dieren noemt en in genoemde column de Partij voor het Kiezersbedrog heet. Wij weten niet hoe zij er uitziet, maar uit de media begrijpen wij dat dat tamelijk neukbaar moet zijn. "Marianne Thieme naakt" (niet te verwarren met "Marianne Timmer naakt") wordt de komende tijd dan ook ongetwijfeld heel populair.

Mocht u een van de zoekenden zijn die had gehoopt hier een naaktfoto van Marianne Thieme aan te treffen, of misschien wel een filmpje waarin zij in haar blootje sexuele handelingen uitvoert (ze is van de Partij voor de Dieren, dus misschien had u wel sex met beesten verwacht, wie zal het zeggen), dan heeft u pech. Nu u hier toch bent, maken wij van de gelegenheid gebruik om u te wijzen op Partij voor de Dieren = nep-engagement en op de mogelijkheid om te stemmen op onderstaande foto van een Orang Oetang (zie ook Stem op de aap).

De Partij voor de Dieren zal u dankbaar zijn. Of misschien ook wel niet.Plaatje

[TOEVOEGING] Wij hebben het net even nagekeken, maar tot op heden (oftewel gisteravond 24.00 uur) is er zelfs nog niemand bij ons terechtgekomen via het zoeken van de naam Thieme. (Zie Losse woordjes voor een lijst met alle gevonden zoektermen tot 5 november).26-11-2006 13.11 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere