Politie beboet opgestoken middelvinger

Politie beboet opgestoken middelvinger, aldus de De Telegraaf. Volgens genoemd berichtje moest een Wageninger in Bergen op Zoom ("Wat doet een Wageninger in vredesnaam in Bergen op Zoom?" "Bemoei je er niet me." "Sorry. Ik wist niet dat je kwaad werd.") tweehonderdtwintig uiri boete betalen omdat hij zijn middelvinger opstak naar twee surveillerende politieagenten. De webzijde meldt:
"Twee surveillerende agenten stonden in de nacht van zaterdag op zondag te wachten voor het stoplicht. De Wageninger stak vervolgens zonder aanleiding zijn middelvinger richting hen op. Dat kwam hem op een ritje naar het bureau te staan en de boete."
"Zonder aanleiding"? Wat nou "zonder aanleiding"? Hij zal wel gezien hebben dat het agenten waren en dat is voor veel mensen aanleiding genoeg. Agenten hebben tegenwoordig namelijk de naam vooral bezig te zijn met het spekken van de staatskas door middel van het uitdelen van domme boetes, waardoor het vangen van boeven er stevig bij inschiet. Deze boete lijkt ons ook wat overdreven. De volgende keer dat de Wageninger agenten ziet, zal hij nog minder aanleiding nodig hebben om zijn middelvinger op te steken, tenzij hij meteen begint te slaan natuurlijk.Plaatje

26-11-2006 20.46 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.



Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere