The Old Timer

The Old Timer, fc1184, mei 1961
Dit verhaal is in Nederland afgedrukt in Donald Duck 9 van 1969, en herdrukt in nr. 14 van de serie Donaldalbums, getiteld: "Donald Duck als sportman", op pagina 34.

Het is een verhaal van 1 pagina, waarin Donald bij een benzinepomp werkt. Willie Wortel komt aan in zijn supermoderne auto, en Donald blijkt hem nergens mee van dienst te kunnen zijn.

Donald: "Jullie uitvinders ook altijd met je nieuwigheden! Wat kom je hier dan doen?"

Willie: "Een beetje water drinken. IK ben het enige ouderwetse in het voertuig!"

Op deze ene pagina komt Lampje op vier plaatjes voor. Helaas is dat het enige positieve. Deze pagina staat duidelijk niet bol van de inspiratie en je zou zelfs kunnen zeggen dat de tekeningen slecht zijn, voorzover de meester slecht zou kunnen tekenen dan natuurlijk. Lampje doet bovendien niet veel. Eerst staat hij achter Willie's voorruit, vervolgens klimt hij achterop de wagen, daarna op de voorruit en tenslotte staat hij onder het fonteintje waar Willie water drinkt. Het is overigens wel merkwaardig dat dit niet tot kortsluiting leidt. Kennelijk is lampje waterdicht.

lampjelampjelampjelampje

09-12-2006 13.24 | Door: Arnold Kuijk

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere