Moderator forum Linkse Lente heeft boter op het hoofd

Naar aanleiding van het stukje van Hans in het Huis, waaraan Stommeling Jones eerder aandacht besteed heeft, reageerden twee lezers van het desbetreffende forum met de mededeling dat zij het voorstel van Hans in het Huis (volgens Stommeling Jones ook bekend als KIIHH, wat wij best een leuke vinden, doch dit terzijde) veel te ver vonden gaan. Moddereter Jeroen sloot zich hier trots bij aan, met de woorden:
"Helemaal eens met Olav en Yakov. Zonder mezelf al te veel op de borst te kloppen, maar met de goede moderatie kom je toch een heel eind? Of hebben we nu allemaal zoveel last van de trolls die op dit forum rondwaren?"
Wat hij precies onder "goede moderatie" verstaat, is ons niet duidelijk. Wel weten wij dat hij uw captain een ipban aan de broek gegeven heeft toen uw captain hem vroeg de onzinbijdragen van KIIHH te modereren. Zo'n actie is geheel in de geest van het voorstel van KIIHH en derhalve constateren wij dat deze moddereter een hele berg boter op zijn hoofd heeft.

11-12-2006 14.30 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere