Bart Engbers doet wat hij beloofd heeft

Bart Engbers, de directeur van het Vader Rijn College te Utrecht, staat bij ons bepaaldelijk niet bekend als een man van zijn woord, maar soms doet hij toch wat hij beloofd heeft. Enige tijd geleden konden wij, in het stukje Bart Engbers snapt het echt niet al melden dat Bart 'Enge Bert' Engbers had aangekondigd zich niets aan de uitspraak van de Commissie Aparte Behandeling gelegen te zullen laten liggen en vandaag werd ons door verschillende mensen medegedeeld dat zij Enge Bert op de radio gehoord hadden. Het is dus zo ver: hij gaat de docente die hem geen hand wilde geven ontslaan.

School zegt islamitische docente ontslag aan, aldus de De Telegraaf (de link werd ons toegestuurd door Cyberbabe, waarvoor dank). Enge Bert noemt opnieuw de voorbeeldfunctie van de school, waarmee de Commissie Aparte Behandeling reeds korte metten had gemaakt en tevens bestaat hij het om wederom het woord arbeidsmarkt in de mond te nemen. Dat moet hij natuurlijk helemaal zelf weten, maar wij hopen dat de rechter hem terugfluit. Wij moesten heel vreselijk lachen toen wij dit lazen:

"Engbers noemt zichzelf een hoeder van artikel 1 van de grondwet. „Want ik bescherm mensen die zich door haar gediscrimineerd voelden.”"
De
deense vlag
Wij moesten nog vreselijker lachen, toen wij een paar van de vele reacties gelezen hadden en zagen hoe Enge Bert nu tot boegbeeld van uiterst rechts Nederland wordt. Dat hadden wij een jaar geleden toch niet voorzien. Deze halfzachte PvdAjer zelf trouwens waarschijnlijk ook niet.

19-12-2006 20.59 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere