Quizvraag: Hoe heet die mevrouw?

Cyberbabe was Cybergranny voor en krijgt derhalve het punt voor de vorige vraag. Weliswaar was het antwoord van Cybergranny vollediger en in dier voege misschien zelfs beter, maar als alleen het gedetailleerde antwoord het goede antwoord was geweest, hadden wij dat er maar bij moeten zeggen, wat wij de volgende keer ook zeker zullen doen. Johannes Brugman kwam uit de buurt van Keulen, doch dat zeiden ze geen van beiden. Dat soort dingen weten wij dan weer, maar dat is een heel ander verhaal.

De vragen 1, 2, 7, 13, 37, 41, 44 en 53 (Waarom heeft Bernard Hinault op deze foto een rode trui aan?Waar komen de Sibbe's volgens Siebe Sibbe oorspronkelijk vandaan?, Hoeveel sleutelringen heeft Gertjan-Klaas van Everdingen?, Hoe heet dat lied?, Welk instrument bespeelde die neger?, Wie is deze Groucho?, Wanneer is kwart over Hendrik? en Welke verklaring is dat?) staan nog open.

Vraag 56 is weer een televisievraag. Op Discovery hoor je bij series als 'Forensic Detectives', 'The Prosecuters' en hoe ze ook allemaal heten heel vaak dezelfde mevrouw als buitenbeeldstem. Ze heeft een licht Schots accent, dachten wij. Vraag 56: Hoe heet die mevrouw?



23-09-2005 00.43 | Door: De Grote Vrager

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.



Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere