I.G.L.O.stagiaire verbetert persoonlijk record

Vorig jaar konden wij melden dat onze stagiaire een nieuw record oliebollenbakken had gevestigd. (Zie I.G.L.O.stagiaire boekt record). Wij spraken toen de volgende verwachting uit:
"Volgend jaar, als zij tussendoor geen borstvoeding hoeft te geven, hoopt zij het nog sneller te doen. Tegen die tijd hebben wij vast ook wel een nieuwe branddeken, alsmede een nieuw brandblusapparaat en zal ook de schade aan de keuken voldoende hersteld zijn om haar die kans te geven. Het is maar een keer per jaar oudejaarsdag, per slot van rekening."
Wij bleken aan alle kanten gelijk te hebben. Zij heeft haar record ruimschoots verbeterd. Het staat nu op 3h.34'.59". Eerder genoemde branddeken en voornoemd brandblusapparaat hebben goede diensten bewezen en de schade is een stuk minder dan vorig jaar. Ook dit jaar bleek het maar een keer oudejaarsdag te zijn en volgend jaar mag ze een nieuwe gooi naar het record doen, als ze tegen die tijd de keuken tenminste een beetje schoon gekregen heeft.

31-12-2006 15.51 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere