Hondelulle van Geenstijl verklaren Felix Meurders dood

De stijl van de hondelulle van GeenStijl staat ons tegen, hetgeen ons niet verhindert deze puberale afsplitsing van de De Telegraaf in de gaten te houden. Je moet per slot van rekening weten wat er leeft onder de vijand.

Vandaag hebben de hondelulle van GeenStijl een stukje geplaatst onder de kop Felix Meurders dood. Volgens het stukje zou de presentator van 'De leugen regeert' zijn aangereden door een SUV (dat zijn die overdreven grote bakken die ze in Nijmegen en elders willen wegpesten), waarna hij in de ambulance of het ziekenhuis zou zijn overleden.

Wij hadden altijd de indruk dat de hondelulle van GeenStijl bij al hun puberale gedoe tenminste nog de schijn wilden ophouden dat ze journalistje wilden spelen, maar wij denken bij dit stukje dat men probeert ons te foppen, en wel hierom:

"Meurders had deze avond zojuist De Leugen Regeert afgerond. Zijn laatste bijdrage aan dit programma ging over de onbetrouwbaarheid van weblogs en GeenStijl in het bijzonder: "Jongeren geven GeenStijl een betrouwbaarheid van 21 procent", aldus Meurders. Dat betekent dat ruim 79 procent van de bezoekers ons NIET vertrouwen."
Aldus de hondelulle van GeenStijl. Gezien het feit dat noch NOS-teletext, noch nu.nl, noch GeenStijl voor ouderen op dit moment iets over de heer Meurders te melden heeft, denken wij dat de hondelulle van GeenStijl zich een beetje op hun puberale pikjes getrapt voelen en met dit vermoedelijk valse bericht proberen hun frustratie van zich af te schrijven. Maar ja, het is natuurlijk hun eigen schuld. Hadden ze maar betrouwbaarder moeten zijn.

[TOEVOEGING:] Dat de hondelulle van GeenStijl geen gevoel voor humor hebben en niet tegen kritiek kunnen, blijkt uit het feit dat ze onze verwijzing naar dit stukje uit de reacties geschrapt hebben en uw en onze captain een "spemlul" menen te moeten noemen. Erg zielig.06-01-2007 13.00 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere