De kerstvakantie zit erop

Met ingang van morgenochtend zit de kerstvakantie er voor al onze medewerkers officieel op. Dat houdt in dat er weer dagelijks een aflevering van onze onbegrijpelijke strip gepubliceerd zal worden, evenals een quizvraag en een column van onze vaste columnist.

Verder zijn wij in onderhandeling met een potentiële nieuwe auteur, die ons verteld heeft van plan te zijn te infiltreren in kringen van fundamentalistische moslims en langs die weg toegang te krijgen tot Osama Bin Laden zelf.

Als het hem lukt, wil hij Osama vermoorden, maar het kan zijn dat hij tegen die tijd zodanig geïndoctrineerd is dat hij slechts om Osama's foto met handtekening durft te vragen. Hij is via Stommeling Jones komen aanwaaien, dus we zijn nog even aan het onderzoeken hoe betrouwbaar deze figuur (de nieuwe auteur in spe dus. Niet Stommeling Jones, want die is per definitie onbetrouwbaar, maar dat wist u al) in werkelijkheid is.

Hij wilde zichzelf voor zijn bijdragen aan dit log het pseudoniem 'Mo' (afkorting van Mohammed) aanmeten, maar wij zeiden: "Ho! Mo ligt wel erg voor de hand". Hierop werd hij erg kwaad en begon iets te schreeuwen over niet uitgescholden willen worden, zodat wij er van uitgaan dat dat infiltreren bij de fundamentalisten wel gaat lukken. Als hij voor ons gaat schrijven, gaat hij zich Ibrahim noemen.07-01-2007 19.51 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere