Website Vader Rijn College

De website van het Vader Rijn College is verbeterd. Volgens ons maakt deze nieuwe verbeterde versie van genoemde webzijde deel uit van het charmeoffensief van Bart 'Enge Bert' Engbers. Op de subpagina 'Werken op VRC' heeft men namelijk een foto geplaatst van twee schuddende handen, als u begrijpt wat wij bedoelen.
Wij kunnen niet garanderen dat de afgebeelde handen van een man en een vrouw zijn, maar wij nemen wel zomaar aan dat die foto er niet gestaan had als Bart 'Enge Bert' Engbers geen conflict over handenschudden had gehad met een moslimdocente.

De meegeleverde text luidt:

"Het Vader Rijn is een openbare school voor VMBO. Iedereen gaat respectvol met elkaar om. Er heerst een open, prettige sfeer.
Het Vader Rijn is een veilige school.
Alle levensvisies en culturen zien wij als een verrijking voor elk individu. Wij zijn dus een multi-etnische school. Religieus of ideologisch vlagvertoon is daarom uit den boze.
"
"Er heerst een open, prettige sfeer."
De wens is de vader van de gedachte, zullen we maar zeggen.


31-01-2007 11.59 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere