Internet Explorer veroorzaakt probleem

In de rechterkolom op onze voorpagina staat te lezen met welke browsers onze webzijde volgens ons het best werkt. Wij herhalen die mededeling hieronder.
Deze webzijde werkt het best met Firefox, Opera, Camino of Safari en een resolutie van 1024 x 768

Doorgaans kunnen ook mensen die nog steeds om hun moverende redenen de Internet Explorer gebruiken, onze webzijde zonder problemen bekijken. Sinds hedenochtend, of liever gezegd, sinds gisteravond 23:48 hebben de Internetexplorergebruikers een probleem.

Op genoemd tijdstip heeft da wizard een reactie geplaatst, met daarin een link. Deze link wordt door de Internet Explorer niet goed verwerkt, met als gevolg dat de linkerkolom op de voorpagina nu breder is dan normaal, waardoor een deel van de teksten op de voorpagina niet te lezen is. Van onze trouwe lezeres Cyberbabe ontvingen wij een mailtje dienaangaande:

"Geachte Captain,

Het vak met de kop "laatste reacties" is opeens een centimeter of anderhalf (of misschien een inch) breder dan de rest van de vakken in die kolom.
Daardoor zijn de stukken tekst ernaast deels onleesbaar geworden.

Zal niet de bedoeling zijn, dunkt me. Misschien dat u uw technische dienst hierop kunt wijzen zodat het euvel binnen niet al te lange tijd opgelost zal zijn.

Met vriendelijke groet,
Cyberbabe
"

Onze reactie luidde:
"Beste Cyberbabe,

Dit euvel doet zich alleen voor met de Internet Explorer. De fout moet dan ook in dat programma gezocht worden.

Dit is misschien een mooi moment om over te stappen op Firefox of Opera.

Met vriendelijke groet,

Cpt. Iglo"

Daar hebben wij niets aan toe te voegen, of het moest zijn dat de stukjes volledig leesbaar zijn door op het tekentje rechtsboven in de hoek te klikken, als u begrijpt welk tekentje wij bedoelen.

01-02-2007 19.48 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere