Forumbeheerder Linkse Lente beschermt Stalinonazi

De afgelopen tijd hebben wij weinig gezegd over Stalinonazi Hans in het Huis, de vermoedelijk geestelijk minvermogende dictator in spe die het leeuwendeel van de onzinproductie op het forum van Linkse Lente voor zijn rekening neemt (2378 bijdragen sinds 13 januari 2006).

Toen een onzer reagenten ons mededeelde: "Inmiddels hebben de andere forumleden Hans in het Huis zelf ook al uitgekotst.. check: http://www.linkselente.nl/forum/viewtopic.php?id=1114", hebben wij daar geen ophef over gemaakt. Wij hebben zelfs gezwegen toen de weinig frisse Hans in het Huis een pleidooi hield voor een gedwongen spreiding van allochtonen, in het stukje 'Landelijke spreiding van ethnische groepen', waarin hij zegt:

"Misschien is het goed als allochtonen worden gestimuleerd om over het hele land gelijkmatig verspreid te gaan wonen? Dus ook in de dorpen. En daarbij misschien niet teveel allochtonen van één groep bij elkaar? Dat kan bijvoorbeeld worden gestimuleerd door belastingmaatregelen of door werk voor laagopgeleiden te creëren op bepaalde plaatsen?"
(Even een leuk spelletje tussendoor: hoeveel impliciete en expliciete al dan niet racistische vooroordelen kunt u in het voorgaande vinden?)

Bij zo'n oprisping denken wij wel meteen aan totalitaire regimes, apartheid, stigmatisering, vervolging en uiteindelijk genocide, maar wij voelden ons niet geroepen deze gevaarlijke gek meer publiciteit te geven dan noodzakelijk en ergens hadden wij de hoop dat de moddereter van het desbetreffende forum de man er eindelijk af zou schoppen en zou verwijzen naar de ultrarechtse fora waar hij "In het Huis" hoort (hahahahahaha. Sorry, wij konden het even niet laten). Wij kwamen bedrogen uit.

Bij het stukje 'Landelijke spreiding van ethnische groepen' plaatste 'Spruitje' de volgende voor de hand liggende reactie:

"Jaaaa! Bevolkingspolitiek! Wie anders kan op het idee komen hier... Etnische reiniging, is dat ook iets misschien Hans? Of wat dacht je van gedwongen abortussen, ruimt zo lekker op man."
Nu pas vond de moddereter dat hij moest ingrijpen. In plaats van te doen wat hij al veel eerder had moeten doen, namelijk Hans in het Huis duidelijk te maken dat hij zich eens ernstig zou moeten laten nakijken, heeft hij 'Spruitje' er afgeschopt, met de volgende woorden:
"Ja hoor spruitje, je hebt het voor elkaar. Je liep al constant ruzie te zoeken met iedereen hier op het forum en daarmee wist je de sfeer aardig te verzieken. Maar vanaf nu niet meer, met deze post ben je duidelijk over de grens gestapt. Veel plezier op andere fora.
- Jeroen
"
Wij feliciteren 'Spruitje' van ganscher harte, want met deze ban is hij of zij in goed gezelschap terechtgekomen, en wel het onze. Wij vinden het evenwel een slechte zaak dat de moddereter van Linkse Lente kennelijk zoveel begrip voor de onzindelijke ideeën van Hans in het Huis weet op te brengen dat hij mensen die er op wijzen dat Hans in het Huis niet goed bij zijn hoofd is, verwijdert, doch Hans in het Huis laat blijven. Wij zullen genoemde moddereter een mailtje sturen met de vraag of hij zelf wel goed bij zijn hoofd is, onder verwijzing naar dit stukje.

02-02-2007 14.45 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere