Bart Engbers geeft niemand een hand

Stommeling Jones
Gisteravond heeft onze stadsverslaggever geconstateerd dat de heer Engbers, directeur van het Vader Rijn College te Utrecht, die momenteel in een conflict verwikkeld is met een moslimdocente, in verband met het schudden van handen, het zelf met het handenschudden niet zo nauw neemt.

Onze verslaggever constateerde dat de heer Engbers, Bart voor ondergeschikten en intimi en Enge Bert voor zijn leerlingen, een café binnenkwam, alwaar hij een aantal der aanwezigen alleszins respectvol begroette. Hij deed dit echter zonder ook maar één hand te schudden.

Later op de avond verliet hij, niet geheel nuchter, maar hij was op de fiets en hij woont vlakbij, dus een kniesoor die daar op let, maar als hij gepakt wordt is hij als gemeenteraadslid natuurlijk wel zuur, doch dit terzijde, het café. Hierbij groette hij wederom alleszins respectvol, maar wederom zonder het schudden van handen.

Volgens onze verslaggever heeft hij bovendien de gehele avond NIEMAND de hand geschud, maar aangezien onze verslaggever ook een paar keer moest pissen en bovendien een leuke dame aan de haak geslagen claimt te hebben en dus wel wat beters te doen had dan op Bart Engbers te letten, is dit niet honderd procent zeker. Desondanks geloven wij hem op zijn woord en wij vragen ons af of Bart Engbers hiermede zijn eigen zaak tegen de moslimdocente niet vreselijk ondergraven heeft.03-02-2007 04.45 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere