Saoedies kunnen de pot op

Stommeling Jones
Geert 'Pipo' Wilders heeft niet zo lang geleden iets lelijks gezegd over moslims en de koran. Nu zegt Geert 'Pipo' Wilders zo vaak mogelijk iets lelijks over moslims en hun 'heilige boek', dus ook wat dat betreft is er niets nieuws onder de zon (Prediker 1:9, doch dit terzijde).

Natuurlijk zijn er altijd nog domme mensen die de komische act van Pipo Wilders niet begrijpen of kunnen waarderen, of beide, en ditmaal zijn het de Saoedische fundamentalisten die met een luid "HAP" Pipo en zijn Vrolijke Vrienden aan de zozeer gewenste publiciteit helpen. Op verschillende plekken wordt inmiddels gemeld:

"De Saoedische ambassade wil dat de Nederlandse regering Wilders op de vingers tikt. De Saoedi's eisen dat Wilders zijn uitspraken terugneemt en zijn excuses aanbiedt aan moslims."
Nu zijn de Saoedies in hun gedaante van vreselijke godsdienstwaanzinnigen volgens ons niet de personen met het meeste recht van spreken. Sterker nog, als rechtgeaarde fundamentalisten zijn zij bij uitstek de mensen waar Pipo zo bang voor is, waarbij we het nog niet eens hebben over de nauwe banden tussen de Saoedische fundamentalisten en sommige terroristen. Nou ja, nu dan even.

Pipo heeft inmiddels laten weten dat de Saoedies de pot op kunnen:

",,Geen haar op mijn hoofd dat eraan denkt daar een millimeter van terug te nemen'', zei het Tweede Kamerlid. ,,Zijn ze hartstikke gek geworden? Het is schandalig dat een land dat geen vrijheid van meningsuiting kent, mij de les leest. Ze moeten maar eens leren dat je als parlementariër hier mag zeggen wat je wilt.''"
Wij zijn reuzebenieuwd met hoeveel extra zetels Pipo's Vrolijke Vrienden hier in de peilingen voor beloond worden.

18-02-2007 16.10 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere