Hondelulle van Geenstijl bannen Cpt. Iglo

Wij besloten ons stukje Hondelulle van Geenstijl bang voor 'Fok!' met de opmerking:
"Zo dadelijk gaan wij even in het reactieveld bij het genoemde stukje van Geenstijl wijzen op het stukje dat u zojuist gelezen heeft en wij zijn reuzebenieuwd hoe lang het nu weer duurt voor de hondelulle van Geenstijl onze reactie wegcensureren. Want zo zijn ze."

Inmiddels weten wij hoe lang het duurde: pakweg een half uur. Daarna is de reactie van uw captain (van 17.04 uur) vervangen door de mysterieuze text: "-edit dag Wim, ban -". Het bangedeelte snappen wij nog, maar wij hebben werkelijk geen flauw idee wie Wim is. Het kan ons trouwens niet schelen ook. In ieder geval heeft men ons nu van het puberlog gebannen en als wij daar nu nog proberen te reageren, krijgen wij de volgende mededeling te zien:

"GeenStijl
De stofzuiger van het internet
Fout

Beste commenter, je zult waarschijnlijk eens wat minder snel achter elkaar moeten commenten. Denk je wel even na of andere mensen wel op je bijdrage zitten te wachten? Neem in de tussentijd de huisregels nog eens door. De commentaarpanelen zijn geen slowchat. Uiteraard geld dit niet voor het gezellige stamcafé, waar offtopic reageren de norm is. De officiële foutmelding is: You are not allowed to post comments."

Deze reactie hadden wij wel verwacht en wij zijn dan ook niet onder de indruk. Wel vragen wij ons af waarom de hondelulle van Geenstijl het zo fanatiek opnemen voor UPC. Zouden Geenstijl en UPC soms iets met elkaar hebben?

18-02-2007 17.41 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere