Flapdrollen op het oorlogspad

StommelingJones
De Nederlandse politie is te weinig bezig met het vangen van boeven en te veel met het incasseren van verkeersboetes. De gewone agent is hierdoor de lul. De Nederlandse burger voegt hem namelijk van allerlei lelijks toe, terwijl de gewone agent ook maar gewoon uitvoert wat de hondelulle op hoger niveau beslist hebben.

Onlangs konden wij melden dat een politierechter in Assen iemand veroordeeld had tot een boete omdat hij (de verdachte, niet de politierechter) een agent een flapdrol had genoemd. Dit heeft de flapdrollen in het noorden des lands op een idee gebracht.

Fuck you mag wel
Het Dagblad van het Noorden meldt: 'Drie aanhoudingen voor beledigen agenten'. De flapdrollen in quaestie voelden zich beledigd door respectievelijk een meisje van veertien dat de kutagenten "kutagenten" noemde, een twintigjarige die een lelijkerd durfde uit te maken voor "lelijkerd" en een zeuventwintigjarige inwoner van Hoogezand die iets nog vreselijkers geroepen moet hebben, want zijn woorden worden niet eens geciteerd, zo erg waren ze.

Mocht u van plan zijn boos te worden op een politieagent, roep dan gewoon "fuck you", want dat mag wel. "Steek die boete maar in je reet" moet dus ook kunnen. Een jas dragen waarop een mannetje (volgens ons Casper van Casper en Hobbes (Calvin van Calvin and Hobbes kan ook)) over het politielogo pist mag dan weer niet. Goed opletten dus, want de flapdrollen zijn op het oorlogspad.18-02-2007 18.53 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere