Best kloteweer in New Orleans

StommelingJones
Wij gingen even kijken of de webcams in New Orleans het deden, zulks in verband met carnaval en tot ons grote genoegen bleek de paradecam te functioneren, hoewel wij niet kunnen garanderen dat dat nog steeds het geval is. De mensen die in beeld gebracht werden, deden hun best blij te kijken. Dankzij het programma Weatherdock weten wij echter dat het best een beetje kloteweer was. In ieder geval niet het soort van weer waarbij je voor je plezier met je pilsje op straat gaat staan, dachten wij. Weatherdock zei (en wij hebben er nix aan veranderd):
Mostly Cloudy, 16˚C
Wind: 23 km/h, richting Z
Druk: 1022.0 mb, dalend
Luchtvochtigheid: 55%, Dauwpunt: 7˚C
Zicht: 16.1 km, UV-index: 0, Laag
Foto: Het was maandag en zo ver wij weten vindt de grote parade op dinsdag plaats. 'Mardi Gras' heet die dinsdag en Mardi Gras in New Orleans is wel enigszins beroemd, in ieder geval in Amerika.
Foto: Door de problemen met de orkaan Katrina is het natuurlijk maar helemaal de vraag of het nog wat wordt met Mardi Gras.
Foto: Ons kan het niet zo veel schelen, want wij zijn niet van die carnavalsvierders.
Foto: Maar, zoals gezegd, de paradecam deed het.20-02-2007 04.15 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere