Stalinonazi ontvlucht forum

De laatste keer dat wij het over Stalinonazi Hans in het Huis hadden, was op 2 februari 2007, in het stukje Forumbeheerder Linkse Lente beschermt Stalinonazi. Wij zeiden toen onder andere:
"Bij zo'n oprisping denken wij wel meteen aan totalitaire regimes, apartheid, stigmatisering, vervolging en uiteindelijk genocide, maar wij voelden ons niet geroepen deze gevaarlijke gek meer publiciteit te geven dan noodzakelijk en ergens hadden wij de hoop dat de moddereter van het desbetreffende forum de man er eindelijk af zou schoppen en zou verwijzen naar de ultrarechtse fora waar hij "In het Huis" hoort (hahahahahaha. Sorry, wij konden het even niet laten). Wij kwamen bedrogen uit."
Wij besloten genoemd stukje met:
"Wij vinden het evenwel een slechte zaak dat de moddereter van Linkse Lente kennelijk zoveel begrip voor de onzindelijke ideeën van Hans in het Huis weet op te brengen dat hij mensen die er op wijzen dat Hans in het Huis niet goed bij zijn hoofd is, verwijdert, doch Hans in het Huis laat blijven. Wij zullen genoemde moddereter een mailtje sturen met de vraag of hij zelf wel goed bij zijn hoofd is, onder verwijzing naar dit stukje."
Van de moddereter hebben wij nix meer gehoord. Hedenmiddag echter ontvingen wij het volgende eposteltje:
"Beste Cpt. Iglo,

Met gepaste trots kan ik je melden dat de Stalinonazi Hans in het Huis zich na een hoogoplopende ruzie al een maand niet meer op het slecht bezochte forum van de Linkse Lente heeft vertoond.

De ruzie had betrekking op een nogal fascistisch voorstel van hem, waarin hij stelde dat alle Nederlanders een chip in de onderarm kregen waardoor ze makkelijker te identificeren, op te sporen etc. zijn. Een echt stokpaardje van de Stalinonazi dus. Dit was voor de andere forumleden de druppel die de emmer deed overlopen en er ontstond een vijandige sfeer tegenover de Grote Poster.

Nadat iedereen Hans met de grond gelijk heeft gemaakt is de Grote Poster met de noorderzon vertrokken. Het bewuste draadje heet trouwens: "Identificatieplicht via RFID-tag in arm?", 134 antwoorden.

Ik hoop dat ik u hiermee nuttig heb kunnen informeren.

Met vriendelijke groet,

"Yakov"(28 bijdragen sinds 23 oktober 2006)"

Wij zijn Yakov bijzonder dankbaar voor deze informatie en hebben geruime tijd heel smakelijk zitten lachen.

20-02-2007 20.03 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere