Cpt. Iglo vraagt Femke Halsema om opheldering

Naar aanleiding van het feit dat onze lezer Yakov een ip-ban aan zijn broek heeft gekregen van het slechtbezochte forum van 'Linkse Lente', heeft uw captain onderstaand eposteltje verstuurd aan Femke Halsema, vanuit de gedachte dat 'Linkse Lente' en 'Groen Links' toch een pot nat zijn.
"Geachte mevrouw Halsema,

Als ik het goed begrepen heb, heeft u of uw partij banden met iets dat 'Linkse Lente' heet.

Zoals u misschien weet, heeft 'Linkse Lente' een forum op internet.

Op dat forum heeft een zekere Hans in het Huis geruime tijd nogal veel gepost en onder wat hij postte, waren veel abjecte ideeën. Zo veel, dat ik de moddereter van het forum op een goed moment gevraagd heb, de ergste onzin van Hans in het Huis te verwijderen. In plaats daarvan kreeg ik een ip-ban aan mijn broek.

Inmiddels is Hans in het Huis door andere forumleden zo'n beetje weggejaagd, waaraan ik een stukje heb gewijd op www.opinieleiders.nl, onder de titel 'Stalinonazi ontvlucht forum'. Helaas lijkt de moddereter van het forum nogal veel sympathie voor In het Huis en zijn lelijke gedachten te kunnen opbrengen, want ook anderen die iets tegen In het Huis willen inbrengen, worden getroffen door een ip-ban.

Kunt u iets zinnigs zeggen over deze hele situatie? Iets onzinnigs mag ook.

Met vriendelijke groet,

Cpt. Iglo"21-02-2007 18.20 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere