Oproep aan Visstick R. en Blusser van Oud-Alblas

Dit is een speciaal bericht voor Visstick R. en Blusser van Oud-Alblas: Cyberbabe en Da Wizard hebben jullie nodig. Op zoek naar een alternatief voor de I.G.L.O.-quiz hebben genoemde personen besloten ergens anders aan mee te gaan doen (details horen jullie wel van genoemde personen zelf, lijkt ons) en ze willen jullie uitnodigen om deel te gaan uitmaken van het team.In de woorden van Cyberbabe zelf:
"Wij zouden ook graag Blusser van Oud Alblas uitnodigen alsmede Visstick R., maar ik heb geen emailadres van beide heren (ik neem althans aan dat het heren zijn. Als het dames zijn, dan bied ik uiteraard direct mijn excuses aan voor deze blunder). Kunt u mij misschien helpen met hen in contact te komen? Door bijvoorbeeld een stukje te plaatsen op I.G.L.O. ofzo?

Als tegenprestatie zouden wij ons misschien het I.G.L.O.team of iets dergelijks kunnen noemen. Daar moet de Captain maar over beslissen."

Visstick R. en Blusser van Oud-Alblas wordt verzocht hun reacties te sturen aan DGV@opinieleiders.nl. Wij zullen ze dan doorsturen aan Cyberbabe en als de heren dan willen aangeven naar welk adres Cyberbabe een reactie op de reactie kan sturen, kan men het daarna vast wel zonder onze verdere tussenkomst af.

Uw en onze captain laat overigens weten dat hij het zeer op prijs zou stellen als het team daadwerkelijk het I.G.L.O.team zou gaan heten. "Dat zou ik zeer op prijs stellen", zei hij.26-02-2007 21.17 | Door: De Grote Vrager

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere