Nieuwsbrief Vereniging tegen de Kwakzalverij

Sinds kort zijn wij geabonneerd op de nieuwsbrief van de Vereniging tegen de Kwakzalverij. Die vereniging blijkt het een goed idee te vinden als de nieuwsbrief verspreid wordt en dat doen wij dus bij dezen.27 Februari 2007
Copyright 2002 Vereniging tegen de Kwakzalverij. Toestemming om te printen, en verspreiden, mits de informatie ongewijzigd blijft en voorgaande copyright boodschap zichtbaar is in alle kopieën. Wij bemoedigen het verspreiden van de digitale nieuwsbrief van de VtdK aan geïnteresseerden. Geinteresseerden kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief via http://www.kwakzalverij.nl
-----------------------------------------------------------------------
#2006-01
-----------------------------------------------------------------------
NIEUWS
Fusion congres geaccrediteerd!
21 Februari 2007
Ook in 2007 zal het Fusion-congres 'variatie in mensen, diversiteit in zorg' plaatsvinden in Rotterdam. Dit is duidelijk een kwakzalverscongres, maar wordt desondanks onder auspicien van KNMG district VI georganiseerd.
Lees verder

Ronald Plasterk wordt minister van Onderwijs
17 Februari 2007
Op 17 februari 2007 kwam op ons secretariaat de lidmaatschapsopzegging per 21 februari van een prominent lid binnen.
Lees verder

KNMG afdeling wederom in de fout
12 Februari 2007
Vorig jaar werd het congres 'Fusion - variatie in mensen, diversiteit in zorg' georganiseerd onder auspiciën van KNMG district VI (Rotterdam). Dit congres had als doel de dialoog te stimuleren tussen reguliere en complementaire geneeskunde.
Lees verder

Telegraaf voor de tweede maal veroordeeld voor berichtgeving over kwakzalverij
10 Februari 2007
Recent diende de Vereniging opnieuw een klacht in tegen de Telegraaf en haar medewerker R. Bekkering bij de Raad voor de Journalistiek.
Lees verder

Arts Preventief Medisch Centrum opnieuw in de fout
01 Februari 2007
Het televisieprogramma Newsnight van de BBC heeft op 31 januari 2007 onthuld dat een arts van het Preventief Medisch Centrum (PMC) in Rotterdam, met als directeur dokter Robert Trossel, opnieuw in de fout is gegaan.In de zomer van 2006 had het programma Newsnight hier ook al een .
Lees verder

Vereniging tegen de Kwakzalverij protesteert bij IGZ tegen breideling oud-inspecteur
04 Januari 2007
De Inspectie Gezondheidszorg (IGZ) is contraproductief bezig in de strijd tegen gevaarlijke kwakzalvers. Ongelovig reageerden wij toen in december 2006 bekend werd dat de IGZ er niet alleen van af had gezien enig protest aan te tekenen tegen het seponeren door het Openbaar Ministerie (OM) van de IGZ-aangifte tegen de alternatieve behandelaars van wijlen Sylvia Millecam, maar dat zij zelfs degenen, die dat wel deden ernstig ging tegenwerken.
Lees verder

Mogelijk aangifte door inspectie tegen Westerouen van Meeteren
25 December 2006
De Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) heeft deze week via een brief van de nieuwe inspecteur-generaal Gerrit van der Wal aangekondigd aangifte te doen tegen de eigen oud-inspecteur Menso Westerouen van Meeteren wegens mogelijke schending van het ambtsgeheim in de zaak Millecam als hij hierover zonder toestemming publiekelijk uitlatingen doet. Dit naar aanleiding van de .
Lees verder

NIEUW OP DE SITE
Biopunctuur
30 Januari 2007
Samenvatting Biopunctuur is een vrij nieuwe, alternatieve geneeswijze. Acupunctuur wordt gecombineerd met .
Lees verder27-02-2007 18.29 | Door: De Grote Vrager

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere