Het is Jeepeetje nu helemaal in de malle bol geslagen

Stommeling Jones als kamerclown
Dat Jeepeetje het charismaloze premiertje het niet helemaal begrepen heeft, wisten wij wel. Nu heeft hij echter weer iets gezegd waardoor wij moeten concluderen dat het hem geheel in de wereldvreemde bol geslagen is.

Onze vooral door hemzelf gewaardeerde minister-president Jeepee Kreukel wil namelijk nog voor de provincialestatenverkiezingen hebben plaatsgevonden en de nieuwe eerste kamer is samengesteld even bepalen dat de VVD en de SP dan geen wetsvoorstellen mogen blokkeren waar zij tegen zijn.

Onze doorgeslagen godsdienstwaanzinnige vader des vaderlands in spe "heeft de SP en de VVD gewaarschuwd om 'geen politiek' spel te gaan spelen." Laten wij nou altijd gedacht hebben dat het juist de bedoeling was dat de eerste kamer de domme voorstellen van de tweede kamer tegenhield. Verder hebben wij altijd aangenomen dat de beide kamers samen horen te bepalen wat de ministers doen en dat een minister die het gore lef heeft de kamers te willen voorschrijven hoe zij dienen te handelen, bij de eerste de beste gelegenheid een MOTIE VAN WANTROUWEN aan de broek krijgt.

Wij eisen derhalve nu een MOTIE VAN WANTROUWEN tegen die klootzak en als Jan Marijnissen, Mark Rutte of Geert Wilders hem in de wandelgangen of een donker steegje eens stevig op zijn bek wil slaan, zijn wij daar helemaal niet tegen.

Megalomane idiootWij menen begrepen te hebben dat je Jeepeetje niet dood mag wensen, dus dat zullen wij dan maar niet doen, waarbij wij wel hopen dat de experimenten in gedachtenlezen waar de AIVD zich mee bezig houdt nog niet in een vergevorderd stadium zijn. Omdat wij nu behoorlijk last beginnen te krijgen van bloedgolven, plaatsen wij bijgaand gauw een grappig plaatje, dat onze Grafische Afdeling gemaakt heeft bij een voorgaande gelegenheid. En nu moeten wij even gaan liggen.01-03-2007 04.30 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere