Geschorst

Een computer of compjoeter
'Joop' is voorlopig geschorst. U wist vermoedelijk niet dat wij die mogelijkheid hadden en misschien hadden we die vroeger ook niet, maar nu wel. In Lachen met het spamfilter hebben wij uiteengezet waarom wij de Technische Dienst gevraagd hadden eens te experimenteren met het spamfiltertje en waarom wij ons toen rotgelachen hebben. Dat kunt u daar dus nalezen.

Een belangrijke passage die u misschien, en 'Joop' zeker, is ontgaan, is de volgende:

"Wij hebben niets tegen schelden in de reactievelden, of het nou schelden is bij ontstentenis van argumenten of puur voor de aardigheid, maar naar aanleiding van deze episode hebben we wel een nieuw beleid verzonnen: de desbetreffende reactie moet op zijn minst enige relatie hebben met het stukje waarbij hij geplaatst wordt. 'On topic' noemen ze zoiets ook wel, dachten wij."
Dit was voor 'Joop' niet genoeg, of niet duidelijk genoeg, met als gevolg dat we, uitgerekend bij eerdergenoemd stukje, weer een van zijn reacties hebben laten verwijderen.

Kort samengevat komt het beleid op deze webzijde er per hedenmiddag op neer dat wij reacties die alleen maar gezeik om het gezeik zijn voortaan wissen. Respondenten die over hun verwijderde reacties willen discussiëren, kunnen dat proberen, doch uitsluitend per e-mail. Proberen zij hun gelijk te halen via de reactievelden, dan wordt om te beginnen hun alias opgenomen in het effectief gebleken spamfiltertje.

Zo iemand noemen wij geschorst. De gewraakte aliassen worden hieronder gepubliceerd. Onze stagiaire heeft de taak om regelmatig het spamlog te bekijken en zodra zij constateert dat een geschorst persoon onder een andere naam alsnog verongelijkt wil doordrammen, mag zij de Technische Dienst laten ingrijpen. Dat doet zij graag.

Net als het stukje Verboden woorden zal ook dit stukje zo nodig worden bijgewerkt.

Op dit moment bestaat de lijst van geschorsten uit:

Dit stukje is voor het laatst bijgewerkt op 17 februari 2009.07-03-2007 19.40 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere