Willen we naar de hoeren? Dan GAAN we godverdomme naar de hoeren!

Stommeling Jones als kamerclown
De deense vlag
'Hoerenlopen is onvolwassen gedrag', zegt de krant voor godsdienstwaanzinnig Nederland. Vanuit de bijbel, zeg maar de koran van de gristenhonden, is die kop niet te verklaren, daar er in de bijbel alleszins volwassen gehoereerd en gehoerenlopen, hoerengelopen alsmede gehoerengelopen wordt.Dat een van de goden uit diezelfde bijbel (er worden er nog een paar meer genoemd, namelijk. Kijk het gerust even na), tegen het lopen van hoer is, wil nog niet zeggen dat je naar hem hoeft te luisteren. Als hij vindt dat je te ver gaat, is hij mans genoeg om zelf te straffen, hoort de gedachte te zijn.

Het ergste in dezen is overigens, dat de text "Hoerenlopen is onvolwassen gedrag" niet eens afkomstig bleek te zijn van een godsdienstwaanzinnige die ervoor uit durfde te komen. Het stukje zegt namelijk: "Dat betoogt Karina Schaapman vanavond in de Aletta Jacobslezing." En verder: "Karina Schaapman, gemeenteraadslid voor de PvdA in Amsterdam". Tsja.

"Schaapman: ,,Waarom zeggen we eigenlijk niet dat het tot de emotionele volwassenwording behoort om ook deze driften te kanaliseren?''"
Nooit in je opgekomen dat hoerenlopen juist tot het kanaliseren van driften behoort? Neen zeker. Waarom denk je dat men van hoeren zegt dat ze "het oudste beroep ter wereld" uitoefenen? Nooit over nagedacht?

Mevrouw Schaapman blijkt, ondanks het feit dat er weinig onderzoek naar gedaan is, precies te weten wie er hoerenlopers zijn, doch helaas vergist zij zich. Zij wil namelijk dat het hoerenlopen actief ontmoedigd wordt en doet daarbij net alsof alle hoeren zielige onderbetaalde pijpende tienermeisjes zijn, die voor een paar cent de ongewassen lul van een lelijke arme dikke oude man in de mond moeten nemen en daarna nog voor zij de mond hebben kunnen spoelen in hun blote kont op honderd kilometer van het startpunt uit de rijdende auto worden geschopt (okee, ze zegt het niet allemaal en op het moment dat de godsdienstwaanzinnigen hun stukje schreven, moest ze wat ze wel zegt nog gaan zeggen, als u begrijpt wat wij bedoelen, maar ze bedoelt het wel). Kennelijk weet zij niet dat een goede hoer haar gewicht (en daarbij hebben wij het dus niet over een vooral voor de homo's en de kleine meisjes die de mode lijken te bepalen aantrekkelijk gratenpakhuis met anorexia) in goud waard is.

Als je naar een goede hoer wilt, moet je je driften behoorlijk gekanaliseerd hebben, want daar moet je ofwel voor sparen, ofwel een goede baan voor hebben. Misschien heeft iemand Karina Schaapman verteld dat een goede hoer meer verdient dan een "gemeenteraadslid voor de PvdA in Amsterdam". Dan is het gewoon de kift. Het kan ook zijn dat dit een nieuwe landelijke richtlijn van de voormalige PvdA is. Dan is het de schuld van Wouter Bos. Wiens schuld het ook is, wij roepen op ouderwets arbeideristische wijze: "Willen we naar de hoeren? Dan GAAN we godverdomme naar de hoeren!"

[NOOT VAN UW CAPTAIN:] Wij zijn het wel zo'n beetje eens met de strekking van deze tirade, maar we vragen ons wel af wat Stommeling Jones precies weet over goede hoeren, daar die, zoals hij zelf aangeeft, duur zijn. Van wat wij hem betalen, kan hij het zich nooit veroorloven. Hij is vast weleens naar de hoeren geweest, wie niet, per slot van rekening, maar over de kwaliteit daarvan willen wij het hier maar liever niet hebben. Of hij schnabbelt elders bij, maar dat is ons dan ontgaan.

Zijn uitroep is, in verband met eerdergenoemde geldkwestie, ook niet echt arbeideristisch te noemen, maar dat is een heel ander verhaal.08-03-2007 04.15 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere