Partij voor de Dieren vindt dierproeven niet zo erg

Stommeling Jones als kamerclown
De Partij voor de Dieren wordt op deze webzijde ook wel de Partij tegen de Mensen genoemd en u mag daaruit concluderen dat wij niet al te positief tegenover genoemde partij staan, om het voorzichtig te zeggen.

Wij moesten dan ook heel vreselijk hard lachen toen wij eerder op de dag de Nieuwsbrief van de NRC binnenkregen, waarin werd gemeld dat de Partij tegen de Mensen niets anders is dan een verlengstuk van de dierproevenuitvoerders die de Partij tegen de Mensen zegt te bestrijden.

Wij vonden het om te beginnen al geen frisse partij en toen wij berichten hoorden dat de Partij tegen de Mensen van boven tot onder vol zit met vriendjes van Volkert van der Graaf, waren wij er nog minder van gecharmeerd.

Nu kennelijk (want het stond op internet, dus het hoeft niet waar te zijn) gebleken is dat de Partij tegen de Mensen zich door hun tegenstanders laat financieren, hopen wij dat de Partij tegen de Mensen deze periode voor het eerst en voor het laatst in het parlement vertegenwoordigd is. Heeft er trouwens nog iemand een paar valse kreupele (kreupele zijn doorgaans de valste) mensenetende (vooral valse kreupele eten graag mensen) tijgers te leen? En nu even iets heel anders: waar zit het hoofdkwartier van de Partij voor de Dieren precies?10-03-2007 14.19 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere