Hondelulle van Geenstijl komen reagenten te kort

De hondelulle van Geenstijl hebben ons een poosje geleden gebannen en daar hadden ze op hun puberale wijze vast wel een reden voor. Wij zijn echter niet de enigen die het bij genoemde zielige hondelulle verkeerd gedaan hebben en kennelijk zijn de hondelulle van Geenstijl er nu achter dat je aan een webzijde waarop de reacties worden geleverd door onnadenkenden die het toch wel met je eens zijn, niet zo veel hebt, tenminste niet als je het van de reacties moet hebben omdat de redactionele stukjes helemaal geen reet voorstellen.

In een pathetische poging de gebannen mensen terug te halen, hebben de hondelulle van Geenstijl nu het stukje Ben ik geband? Ja, waarschijnlijk wel geplaatst. Volgens dat stukje zouden er mensen zijn die zelf niet eens doorhebben dat ze gebannen zijn, wat wij wel triest vinden. Wat wij ook triest vinden is:

"Meent u dat deze ban onterecht is, dan heeft u pech want wij hebben altijd gelijk. Meent u dat uw commenban terecht is, maar dat u zich tegenwoordig veel beter in schrift kunt uitdrukken? Spreek de voicemail in op 084-8348496. Noem uw commenternaam en betuig spijt. De volgende ban-bespreking staat gepland voor 12 april."
Behalve een spelfout (wat is een "commenban" anders?) staat er nog een joekel van een fout in: "want wij hebben altijd gelijk". Hahahahahaha. Die is leuk.

Natuurlijk gaat uw captain op geen enkele wijze in op deze belachelijke uitnodiging. Sterker nog, als Geenstijl ons komt smeken, komen wij nog niet terug, of ze moeten ons een hele grote zak geld geven. Of twee. Aangezien het hondelulle zijn, zit dat er niet echt in. Hun plaatje van een middelvinger haalt het trouwens niet bij het onze, dat wij hier speciaal voor de hondelulle van Geenstijl nog maar een keertje plaatsen.Plaatje11-03-2007 10.00 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere