Wie stopt Maurice de Hond?

Stommeling Jones
Maurice de Hond weet van geen ophouden. Met zijn opiniepeilingen zit hij er al jaren meestal ver naast, behalve als hij er erg ver naast zit. Zijn verhaal over de Deventer moordzaak wordt zelfs door Peter R. de Vries niet geslikt.

Om hem moverende redenen (hij zal er wel op een of andere manier een hoop geld aan kunnen verdienen) heeft Maurice de Hond nu een paginagrote advertentie de wereld ingeschopt, met als kop 'Wie stopt dit Openbaar Ministerie', of zoiets, waar zijn vriendjes bij het staatsjournaal dan weer een overbodige en veel te lange reportage aan gewijd hebben.

Wij wijzen hier nog maar eens op het stukje 'Te veel mensen bemoeien zich met de rechtspraak', van uw en onze captain, waaruit wij de volgende passage citeren:

"Wat ons echter tegen de borst stuit, is de manier waarop sommige mensen zich in de publiciteit begeven om zich te bemoeien met zaken die hun niet aangaan. Peter R. de Vries en John van den Heuvel hebben nog het excuus dat ze zichzelf 'misdaadverslaggever' noemen en in dier voege soms ook aandacht aan de rechtspraak moeten besteden, wat af en toe best interessante resultaten oplevert. Wat mensen als Maurice de Hond, Hilbrand Nawijn en Ton Derksen beweegt, blijft gissen. Waarom die mensen in de pers zo uitgebreid aan het woord komen trouwens ook. Het zou de journalisten en persbureaux die de oprispingen van deze figuren doorgeven sieren als zij daar eens wat terughoudender mee werden."
Wij zijn het daar geheel mee eens en wij vragen ons af: wie stopt Maurice de Hond?16-03-2007 09.06 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere