Neostalinistische gristenhonden willen greep op opvoeding

Stommeling Jones als kamerclown
Onder Jeepeetje 'ben ik nou alweer gevallen, of nog steeds?' het neostalinistische godsdienstwaanzinnige premiertje is Nederland de afgelopen jaren langzamerhand een tamelijk totalitaire staat geworden. Als je je buitenshuis bevindt, dien je je paspoort bij je te hebben en zo niet, dan riskeer je een boete of een paar uur cel.

Volgens ons heeft de staat nu al greep op dingen waar de staat zich helemaal niet mee te bemoeien heeft, maar het wordt nog erger. Hitler, Stalin en Pol Pot, om er maar eens een paar te noemen, probeerden de jeugd op te voeden in de zieke geest van hun regime door middel van daartoe opgerichte jeugdorganisaties met namen als 'Hitlerjugend', 'Pioniers' en 'Pottertjes' (van die laatste naam zijn wij niet geheel zeker, maar we hadden even geen zin om het op te zoeken omdat we net zo lekker bezig waren, dus dat doet u zelf maar even. Als u het per se wilt weten).

De huidige lichting totalitaire zakkenvullers, ook wel bekend als 'kamerleden' vindt dat niet genoeg. Wij hadden er al over gehoord en zojuist lazen wij er nog iets over op de webzijde van de De Telegraaf, onder de kop 'Ouderschapsplan voor samenwonend stel':

"Stellen met minderjarige kinderen die hun relatie niet formeel hebben vastgelegd, moeten ook een ouderschapsplan opstellen als zij uit elkaar gaan. Daar lijkt een meerderheid in de Tweede Kamer op aan te sturen."
Rot godverdomme een eind op, zeggen wij dan. Je moet toch wel heel erg volledig van de pot gerukt zijn om zoiets te verzinnen. "Een ouderschapsplan".
"De Kamer behandelde woensdag een wetsvoorstel dat echtparen verplicht om bij scheiding een plan te maken voor de verdere opvoeding van, en omgang met hun kinderen. Datzelfde geldt voor mensen met een geregistreerd partnerschap."
Dat echtparen verplicht zouden kunnen worden om "bij scheiding een plan te maken voor de verdere opvoeding van, en omgang met hun kinderen", is al te bezopen voor woorden, dus dat die lijn wordt doorgetrokken ligt wel in de lijn der verwachtingen maar maakt het niet minder griezelig.

We lezen verder:

"CDA-Kamerlid Marleen de Pater vindt dat stellen die zonder contract samenwonen eveneens niet aan de verplichting van een ouderschapsplan mogen ontkomen. Zij kreeg bijval van de SP, ChristenUnie en SGP. Ook de PVV plaatste vraagtekens bij de uitzonderingspositie van mensen die samenwonen en kinderen hebben."
Let op: CDA, SP, ChristenUnie, SGP en PVV. Daar zit werkelijk geen een democratisch ingestelde partij bij en ook geen partij die het een goed idee vindt als mensen zelf denken of zelf bepalen wat ze willen.

De deense vlag
In feite zijn het zelfs allemaal godsdienstwaanzinnige partijen te noemen, zij het dat de goden van de SP van oudsher meer Marx, Lenin en Mao waren, als wij ons niet vergissen en de PVV naast de gristelijke god vermoedelijk ook de eigen lijsttrekker op de lijst van erkende goden heeft staan, maar toch.

Als het zo doorgaat en de kamer unaniem besluit dat die ouderschapsplannen er moeten komen, is het hek van de dam. Het zal niet lang meer duren tot iedereen die gaat trouwen, reeds kinderen heeft, of zelfs maar overweegt een keer te gaan neuken om zich voort te planten, wordt verplicht "een plan te maken voor de verdere opvoeding van, en omgang met" de kinderen. Bij de huwelijksplechtigheid wordt het standaardstaatsopvoedingsplan uitgereikt en wie zelf een opvoedingsplan wil maken, mag dat wel doen, maar het wordt zeer streng gecontroleerd. Als het plan niet deugt, wordt je kind afgepakt en in een zorgvuldig geselecteerde jeuginrichting of een even goed doorgelicht pleeggezin geplaatst.

Bij gezinnen die hun eigen kinderen nog mogen opvoeden zal de gedachtenpolitie regelmatig langskomen om te controleren of alles nog wel volgens de staatsnormen verloopt (en men kijkt ook meteen even of het kind niet wegens een taalachterstand naar de voorschool moet, want dat kan in ene moeite door). Als wij kinderen zouden hebben, zou ons officiële opvoedingsplan geheel deugen. Het schaduwplan zou echter vooral gericht zijn op het omgaan met explosieven, bazooka's en ander wapentuig, alsmede plattegronden van ministeries, kamergebouwen en koninklijke paleizen, zodat ons kind zijn steentje zou kunnen bijdragen aan de praktische kant van de revolutie, waar het nu toch echt tijd voor wordt.21-03-2007 15.34 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere