Vragen aan Freek de Wolff

Onlangs was er op de televisie ter gelegenheid van de boekenweek een speciale uitzending van Van Kooten en De Bie. Daarin zat onder andere het onvolprezen interview met de schrijver Ton van Riemsdijk, over zijn in eigen beheer uitgegeven boek 'Brieven aan Reve'. Het interview eindigde met de constatering dat er geen boek met de antwoorden van Reve zou komen, daar Reve nog nooit antwoord gegeven had.

Wij hebben nog nooit een brief aan Reve geschreven, dus dat Reve ons nooit geantwoord heeft, vinden wij nog wel enigszins begrijpelijk. Van anderen valt het ons vreselijk tegen. Neem nu Freek de Wolff. Misschien kent u die naam niet, maar wij wel en wij hebben onze losse onderzoeksjournalist iets meer dan een maand geleden opdracht gegeven de heer de Wolff een paar vragen te stellen. Dat heeft onze losse onderzoeksjournalist gedaan, en wel als volgt:

Op de webzijde www.opinieleiders.nl [...] heeft zich bij het stukje 'Nova wil scoren met Lucia de B.' een alleszins onsmakelijke discussie ontwikkeld, waarin uw naam inmiddels een aantal keren genoemd is.

Ik zet de citaten even voor u op een rijtje:

"[...] aangezien ook De Wolff (digoxine!!) heeft toegegeven, dat hij een onvergevelijke fout gemaakt heeft met zijn digoxine-diagnose tijdens de rechtzaak, [...]"

"[...] Ondertussen weten we, dat De Wolff slapeloze nachten heeft over zijn getuigenis m.b.t. de digoxine, m.a.w. de digoxinevergiftiging is geen vergiftiging. [...]"

"[...] De expert (De Wolff) heeft nu slapeloze nachten over zijn getuigenis tegen LdB omdat hij nu weet dat hij er falikant naast zat [...]"

"[...] De wetenschap heeft ruimschoots aangetoond, dat er GÉÉN Digoxinevergiftiging geweest kan zijn, De Wolff schaamt zich in dezen niet voor niets rot [...]"

Het is overigens steeds dezelfde respondent die uw naam noemt en uw slaappatroon wenst te bespreken.

Mijn vragen aan u zijn nu:
Heeft u inderdaad een onvergeeflijke fout gemaakt?
Heeft u inderdaad slapeloze nachten?
Zat u er falikant naast?
Heeft de wetenschap aangetoond dat er geen digoxinevergiftiging geweest kan zijn?
Heeft de respondent gelijk als hij beweert dat u zich rot schaamt?
Kan het zijn dat de respondent enigszins overdrijft?

De heer De Wolff heeft nog niet geantwoord. Wij zullen hem van het bestaan van dit stukje op de hoogte stellen en misschien krijgen we dan wel antwoord. We verwachten er echter weinig van.

22-03-2007 15.42 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere