Iedereen is crimineel

StommelingJones
Het neostalinistische godsdienstwaanzinnige griezelkabinet laat er werkelijk geen enkel gras over groeien en is druk bezig op de door het vorige neostalinistische godsdienstwaanzinnige griezelkabinet ingeslagen weg. Ergens in het Nederlandse strafrecht is er nog sprake van dat iedereen onschuldig is tot het tegendeel is bewezen, maar als deze zinsnede er nog in staat, duurt dat niet lang meer.

Volgens de godsdienstwaanzinnigen is iedereen crimineel en is het alleen nog niet bewezen, maar dat hoeft ook niet. De politie kondigde een paar dagen geleden al aan dat automobilisten die bij een controle veel geld bij zich blijken te hebben dat geld meteen kwijt zijn, daar het gewoon door de politie wordt afgepakt. Een storm van protest bleef uit.

Je kunt niet meer op zondagmiddag besluiten met je zoontje naar het voetbal te gaan, zelfs als je wel een zoontje hebt, want iedereen die het stadion in wil moet op zijn minst een clubkaart hebben en binnenkort moet je ook nog een irisscan laten maken en je vingerafdrukken geven, dus je moet wel goed gek zijn om er nog heen te gaan, zelfs als je wel geheel spontaan al weken van te voren je kaarten hebt gekocht. Een storm van protest bleef uit.

Nu heeft de volslagen godsdienstwaanzinnige minister Ernst 'De mens is zondig maar dat rammen we er wel uit' Hirsch Ballin een voorstel gedaan waaruit valt op te maken dat hij iets tegen vrijwilligers heeft. Het moet voor zo'n godsdienstwaanzinnige dien met de paplepel is ingegeven dat men "in het zweet zijns aanschijns" of zoiets zijn brood dient te verdienen ook wel een waanzinnige gedachte zijn dat iemand in zijn vrije tijd gratis iets voor een ander gaat doen. Vandaar dat wij zojuist konden lezen 'Bewijs van goed gedrag mogelijk ook voor vrijwilliger'. Uit het stukje citeren wij:

"Vrijwilligers die met kinderen werken, moeten mogelijk aantonen dat zij in het verleden geen zedendelicten hebben gepleegd. Minister Ernst Hirsch Ballin (Justitie) laat onderzoeken of van hen een bewijs van goed gedrag kan worden gevraagd. Hij vindt afspraken daarover "zeer wenselijk"."
Hij weet zelf ook heel goed dat zo'n bewijs van goed gedrag een wassen neus is en dat het er alleen maar op neer komt dat de gemotiveerde viespeuk volgaarne die paar tientjes voor zo'n vrijkaartje neertelt, terwijl degene die alleen maar goed wil doen volkomen terecht ontzettend kwaad wordt en dingen begint te roepen als "Zak er dan godverdomme maar in", "Het is godverdomme graag of niet, dus dan maar niet" en "Dan ga ik godverdomme wel op mijn luie reet voor de buis hangen want je kan het godverdomme krijgen zoals je het godverdomme hebben wilt". Boze vrijwilligers vloeken behoorlijk, zoals u ziet, en wij kunnen hun geen ongelijk geven. Twee citaatjes nog:
"De minister wil vrijwilligers ook helpen door de belemmeringen die aan een VOG-aanvraag kleven zo veel mogelijk weg te nemen. Aan het verzoek van PvdA-Kamerlid Aleid Wolfsen om de verklaring van 30,05 euro gratis te maken voor vrijwilligers, kon hij echter niet zonder meer tegemoetkomen."
[...]
"Hirsch Ballin waarschuwde de Tweede Kamer dat een bewijs van goed gedrag geen garantie betekent, maar slechts aangeeft of er zedendelicten uit het verleden bekend zijn."
Ondertussen is het natuurlijk gewoon een stap extra in de richting van de staatsopvoeding. Alleen door de staat goedgekeurde personen mogen nog met kinderen omgaan en zelfs als ze een bewijs van goed gedrag hebben, worden ze nog bij voortduring gecontroleerd, om te zien of ze de neostalinistische godsdienstwaanzinnige staatsideologie wel op de kindertjes overdragen. Zo niet, dan kunnen ze opsodemieteren. Een storm van protest bleef uit.22-03-2007 18.53 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere