Koefnoen loopt achter

Stommeling Jones
Wij vinden Koefnoen best een aardig programma, maar bij de sketch met het Senseoapparaat en de 'Kip-a-soup' kregen wij toch het gevoel dat het ons bekend voorkwam, wat veroorzaakt werd doordat het ons bekend voorkwam.

Wij hebben het eens even nagekeken en kwamen tot de conclusie dat onze eigen vaste columnist de soepmogelijkheden van het senseoapparaat al iets meer dan een jaar geleden besproken heeft, in het stukje 'Lekker bakkie koffie' de dato 5 maart 2006. Wij citeren:

"Mocht het wat worden met de senseothee, dan is het hek van de dam. Binnenkort verschijnt er dan natuurlijk ook senseocupasoup, senseodrinkbouillon en senseochocolademelk. Allemaal nodeloos duur, dat dan weer wel. Inmiddels wordt er ook al gewerkt aan senseotomatensoepmetballen, waarbij zowel de ballen als de vermicelli nog te vaak voor verstopping zorgen. De senseoerwtensoepmetkluif zal niet lang op zich laten wachten en daarna komt er vast wel iemand op het idee van de senseobabipangangspeciaal. Het nieuwe model senseokooktoestel zal dan ook uitgerust zijn met een extra kraantje voor de sambal. Een extra kraan voor het bier is niet nodig, want daar hebben we de beertender al voor. Er komt ook geen senseobier, want de winstmarge op beertenderbier is groot genoeg."
Wij hebben onze vaste columnist even gebeld, waar hij gezien het tijdstip niet zo erg blij mee was, en hem gevraagd of hij dacht dat er hier sprake was van plagiaat, toeval of iets anders. "Ach", zei hij, "de gedachte ligt natuurlijk voor de hand en als ik het kan verzinnen, kan de redactie van Koefnoen dat ook, al is het dan een jaar later. Ik zou daar niet te veel achter zoeken als ik jou was. En nu ga ik verder slapen."

25-03-2007 04.38 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere