Andermans privéleed

Een computer of compjoeter
Om een beetje bij te houden wat er in de wereld van het webloggen, bloggen en loggen (ook wel de blogosfeer of blogosphere genoemd) zo'n beetje gebeurt, hebben wij een aantal RSSabonnementjes lopen. We hebben het daar weleens over gehad.

Bij punt.nl hebben we ook een abonnement op alle nieuwe bijdragen. Dat leidt er soms, zoals vandaag, toe dat we terechtkomen op weblogs, blogs of logs van mensen die wij helemaal niet kennen, doch die wel hun privéroerselen met de rest van de wereld, dus ook met ons, willen delen. Neem nu dit log. Wij hebben eerst de bijdrage 'echt gek!' gelezen en daarna de rest.

Dan vraag je je toch af of zo'n logster denkt dat de buren geen compjoeter hebben, of dat ze haar niet zullen herkennen. Wij vinden het sowieso een slecht idee om je hele hebben en houwen op internet te pletteren, maar goed. Ze moet het zelf weten natuurlijk.

Het levert in ieder geval een boeiend, zij het niet geheel begrijpelijk, relaas op over paranoia, pedofilie en stenen gooien, onder andere.25-03-2007 13.27 | Door: De Grote Vrager

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere