Joop is blij

Het internet is een uitstekend middel om op afstand ruzie te krijgen met halve zolen die je niet kent
We besloten het stukje Joop scheldt nu eenmaal graag met de zin: "Wedden dat hij nou weer wat te zeiken heeft?" Helaas kregen wij per ommegaande gelijk.

Omdat wij nu toch eenmaal bezig zijn, pletteren wij zijn nieuwste pennevrucht ook maar even op ons log. Komt ie:

"Duizend maal dank, God zal het jullie belonen. Nou ja, God ? Die staat per definitie aan de kant van de fascisten, jullie dus. Ja.... ik ben ook hartstikke blij, is het tóch gelukt om iets gepubliceerd te krijgen, ondanks mijn IP-ban, of bedenken jullie je nu weer, je bent tenslotte maar een eenvoudige stagiair in de zondagdienst en wie weet wat je superieuren morgen van je eigengereide beslissing zullen zeggen ? Maar ik vertrouw erop, dat je je net zo fanatiek voor de "Endsieg" zult inzetten als Onkel Adolf deed tussen 1939 en 1945, ja tóch ? Of laat je me morgen weer in de steek ?

Ik heb nu gelukkig door hoe jullie schizofrene persoonlijkheid in elkaar steekt: je moet gewoon stellen dat jullie iets toch niet durven te publiceren en dan speelt jullie fascistoïde egootje zo enorm op, dat jullie het lekkuh wél doen. Ik zal deze bevinding even doormailen aan anderen.

Nogmaals duizend maal dank (dat is dus samen met bovenstaande 1000x, 2000 keer dank.) dat je mijn mooie scheldbrief tóch geplaatst hebt, misschien kun je er op promoveren aan de 'Hogeschool voor Fascistoïde Riooljournalistiek', je bent tenslotte nog maar een stagiair ?

W.G., De man met 1000 alter ego's.
(volgens schizofrene riooljournalisten en hun onderdanige stagiares.)
"

Triest, niet?

25-03-2007 19.25 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere