Cpt. Iglo boos op kankerteringtyfusklotemarketeers

Weliswaar is het I.G.L.O.-log een vierentwintiguursbedrijf, maar dat wil nog niet zeggen dat wij vierentwintig uur per dag bestookt wensen te worden met reclame en al helemaal niet met kankerteringtyfusklotefaxen, al was het maar omdat wij al heel lang niet eens een faxapparaat meer hebben.

Omdat die kankerteringtyfusklotefaxen ongetwijfeld verzonnen zijn door 'marketeers' (domme benaming voor heel domme reclamemakers) hebben wij de redactie van Marketingfacts.nl maar eens een mailtje gestuurd, en wel het volgende:

" Wij hebben al jaren geen faxapparaat meer, maar desondanks worden wij nog dagelijks vijf tot tien keer bestookt met faxen, met als gevolg dat de telefoon gaat en je godverdomme alleen maar zo'n kankerteringtyfusklotepiep van zo'n kankerteringtyfusklotefaxapparaat hoort.

Die faxen zijn ongetwijfeld afkomstig van de negenennegentigkommanegenennegentig procent van de marketeers die de rest een slechte naam bezorgt.

Misschien moet u daar eens aandacht aan besteden."28-03-2007 10.30 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere