Hans Spekman niet serieus te nemen?

Hans Spekman, de zelfingenomen slechtgeklede eikel
Wij kennen Hans Spekman vooral als de bolle sukkel die in Utrecht heel lang heel slecht gekleed heeft rondgelopen als onduidelijk wethouder van het een of ander. Inmiddels blijkt hij voor de neogodsdienstwaanzinnigen van de PvdA in de kamer te zitten en hij wordt genoemd in het stukje 'Veel minder beroemd' van onze vaste columnist. Onze vaste columnist blijkt hem tevens het volgende eposteltje te hebben gestuurd en wij zijn benieuwd of daar nog een reactie op komt.
"Beste knul,

Pas nadat ik mijn column van vandaag geschreven had, las ik op de webzijde http://www.hansspekman.pvda.nl/ de volgende zinsneden: "Échte problemen moeten worden opgelost. Het kan best! In Utrecht heb ik dat bewezen."

Ik weet niet wat je denkt in Utrecht bewezen te hebben, maar ik kan je wel vertellen dat je in Utrecht helemaal nix bewezen hebt, of het moest zijn dat wethouders het allemaal altijd te hoog in de bol hebben.

In eerdergenoemde column kom je als volgt voor: "Spekman met zijn slobbertruien hebben we toen trouwens overgeslagen, want die was niet serieus te nemen. Hij schijnt later nog iets in de politiek te zijn gaan doen, maar dat is een heel ander verhaal."

[...]"31-03-2007 00.14 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere